BEREIKBAARHEID B&B HOTEL MALTS

B&B Hotel Malts
Zijlstraat 56-58
2011 TP Haarlem
Tel. 023-5512385
Email: info@maltshotel.nl

Hotel Malts is gevestigd in het voetgangersgebied van het centrum. Wij hebben geen eigen parkeerplaatsen. Wanneer u met de auto komt, kunt u tegen betaling parkeren in de parkeergarages in de buurt of buiten het centrum op straat.

Ontbijt-Hotel-Malts

AUTO - PARKEREN

In de buurt parkeren
Op slechts 3 minuten loopafstand van Hotel Malts vindt u parkeergarage Raaks.

Zijlvest 45
2011 VB Haarlem.

– tarief 08.00 tot 19.00 uur: € 3,29 per uur (+ koopavond donderdag tot 21.00 uur).
– nacht-avondtarief 19.00 uur – 8.00 uur: slechts 1 x € 3,27 per keer.
– maximaal tarief per kalenderdag is € 27,19.

Lang parkeren
Voor een langer verblijf, bijvoorbeeld vanaf 3 nachten, raden wij u aan een weekkaart á +/- € 67,50 te kopen bij de parkeerautomaat in de parkeergarage Raaks. Wanneer u uw parkeerkaart invoert, bestaat er de mogelijkheid om een “weekkaart” te selecteren. Hiermee kunt u een week lang onbeperkt in-en uitrijden.

ParkBee 
Voordelig parkeren kan via ParkBee. Voor info en meer goedkopere parkeerplaatsen in Haarlem kunt u de website van ParkBee raadplegen.

Gratis parkeren (op eigen risico). 

U heeft in Haarlem op bepaalde plekken de mogelijkheid om gratis te parkeren. Kijk hiervoor ook op prettigparkeren.nl

– Parkeren in een woonwijk, Adriaan Stoopplein, zo’n 20 minuten lopen naar het hotel. Let op: er zijn vrije- en vergunninghoudersparkeerplaatsen.

– bij Transferium P+R bij Station Haarlem-Spaarnwoude kunt u gratis parkeren. Vervolgens kunt u de trein nemen naar Station Haarlem (volgende station).

– Wanneer u de auto op het aangelegen terrein van IKEA parkeert, houdt u er dan rekening mee dat de slagbomen in de avond dichtgaan. U moet dan wachten tot IKEA de volgende dag haar deuren opent!

Indien u veel bagage heeft kunt u bij aankomst kort parkeren in de Nassaulaan (parkeermeter € 4,10 per uur), bagage uitladen en vervolgens de auto elders parkeren. Alleen in de ochtend van 6.00 tot 11.00 uur kunt kort voor het hotel parkeren om in of uit te laden.

TREIN - STATION HAARLEM

Vanaf het centraal station Haarlem is het 10 minuten lopen naar Hotel Malts, gevestigd aan de Zijlstraat 58. Vanaf het station loopt u richting de kant van de bussen door de Kruisweg richting Grote markt, u komt door de Barteljorisstraat of Nieuwe Groenmarkt en gaat daar naar rechts, de Zijlstraat in. U komt B&B Hotel Malts aan uw linkerhand tegen op nummer 58.

Bekijk de route van het centraal station Haarlem (stationsbuurt) naar Hotel Malts – Zijlstraat 58.

SCHIPHOL - RODE BUS 300

Komt u aan op de luchthaven Schiphol, dan kunt u het beste met bus nr. 300 (richting Haarlem Station) rechtstreeks en in 35 minuten naar het centrum van Haarlem rijden. Prijs € 6,50 per persoon, alleen per PIN of Creditcard met Pin, geen cash.

U stapt uit bij de halte Verwulft (net voorbij de McDonalds) vervolgens loopt u vanaf deze halte verder over de Gedempte Oude Gracht en neemt u de derde straat rechts. U bevindt zich nu in de Zijlstraat. Hotel Malts vindt u op nummer 58. De entree ligt aan de linkerkant van het pand.

FIETS

Haarlem en omgeving is prima per fiets te verkennen. Er zijn diverse fietsroutes beschikbaar. Wij hebben geen eigen fietsenstalling, maar op de Grote Markt/Smedestraat (200 meter) is een bewaakte fietsenstalling waar u voor 1 euro per nacht uw fiets kunt stallen van maandag tot en met zaterdag, op zondag en feestdagen aangepaste openingstijden. 

INCHECKTIJDEN

Inchecken kan van 13.00 tot 17.00 uur.
Wilt u uw bagage s’ochtends alvast kwijt, u bent van harte welkom vanaf 10.00 uur om uw bagage achter te laten.
Kom gerust vast naar het hotel, onder het genot van een kopje koffie of thee geven wij u graag tips over de leuke dingen die er te doen zijn in Haarlem! We geven u dan direct de sleutel mee.

Lukt het u niet om voor 17.00 uur in te checken?
Neem uiterlijk op de dag van aankomst voor 16.00 uur even contact met ons op 023-5512385 of per email info@maltshotel.nl

Er is geen lift aanwezig.
Wij assisteren u graag met uw bagage de trap op en weer af.

Wij geven u altijd de laagste prijsgarantie!
U kunt kosteloos tot 24 uur van te voren annuleren.

Bekijk onze allermooiste kamers

Boek direct via B&B Hotel Malts voor de beste service en de laagste prijsgarantie!