Wij staan voor u klaar

Service

Bekijk beschikbaarheid

Wij staan voor u klaar

Service

Bekijk beschikbaarheid

Persoonlijke Service

Overnachten in een Rijksmonument midden in het historische centrum. B&B Hotel Malts is een fris en intiem logeeradres voor een ieder die het informele karakter van een B&B zoekt met uitstekende service!

Hieronder staat wat nuttige informatie voor vóór, tijdens en na uw verblijf.

Hotel-Malts-Haarlem

Reserveren

Voor het reserveren van een kamer kunt u gebruik maken van de Boek Direct knop. Hier kunt u op een veilige manier een reservering maken. Mocht u liever persoonlijk contact dan kunt u mailen of bellen.

Wij bieden diverse prijzen met verschillende voorwaarden:

Standaard B&B kamerprijs is inclusief ontbijtbuffet.
Standaard Bed Only kamerprijs is exclusief ontbijt, ontbijt is bij te reserveren voor € 9,50 per persoon per dag.

Voor de bovenstaande standaard prijzen geldt GRATIS ANNULEREN TOT EN MET 1 DAG VOOR AANKOMST

Non Refundable kamerprijs: is een lagere prijs, waarbij de betaling direct bij reservering gedaan wordt. Bij annulering of wijziging om wat voor reden dan ook, zal er geen teruggave zijn van het betaalde bedrag. Deze reserveringen kunnen niet gratis geannuleerd worden.

Alle kamerprijzen zijn exclusief toeristenbelasting € 5,- per persoon per nacht.

Inchecken

U kunt inchecken van 13.00 tot 17.00 uur, lukt dit niet voor deze tijd, laat dit dan vòòr 16.00 uur op de dag van aankomst weten. Voor latere check ins hebben wij een eenvoudige zelf-check-in procedure. Mocht u voor 13.00 willen arriveren ook geen probleem, dan kunt u de bagage afgeven en krijgt u vast de sleutel mee.

Uitchecken

Uitchecken kan ’s ochtends van 08.00 tot 11.00 uur. Op de dag van vertrek zijn er mogelijkheden om de bagage nog even bij ons achter te laten.

Aankomst na 17.00 uur

Mocht u later dan 17.00 uur willen arriveren, dat geen enkel probleem is, laat dit dan vòòr 16.00 uur op de dag van aankomst telefonisch (023 5512385) of per email info@maltshotel.nl weten. Voor late check ins hebben wij een eenvoudige zelf-check-in procedure

Betaling

Onze voorkeur voor de betaling gaat uit naar PIN/Maestro/VPay of Contant (Euro’s). Daarnaast accepteren wij de creditcards: MasterCard & VISA.

Gratis bagage-opslag

U kunt eventueel op de dag van aankomst uw bagage al ’s ochtends vanaf 8.00 uur afgeven. Ook op de dag van vertrek zijn er mogelijkheden om de bagage nog even bij ons achter te laten. Wij hebben geen lift, maar helpen u graag met de bagage.

Fietsverhuur-Malts-Haarlem-Hotel

Fietsen

Wij hebben 2 fietsen (3-versnelling/handrem) te huur. Prijs is € 10,00 per fiets per dag. Wij geven u graag tips voor de leukste routes.

Mochten onze fietsen al geboekt zijn: korting bij Rent-a-bike Haarlem als gast van Hotel Malts. Tevens hoeft u als Malts-gast bij Rent-a-bike de fiets niet voor 18.00 dezelfde dag te retourneren, maar pas de volgende ochtend voor 11.00 uur. U kunt de fietsen ’s nachts veilig stallen in de bewaakte fietsenstalling op de Grote Markt/Smedestraat voor € 1,- per nacht.

Fietsenstalling

Voor het stallen van uw fiets vindt u op de Grote Markt/Smedestraat (300 meter van het hotel) een bewaakte fietsenstalling waar u voor € 1,- per nacht uw fiets kunt stallen. Hier zijn oplaadpunten voor e-bikes.

Extra bed/babybed

In de Grote kamers kan op aanvraag voor kinderen tot 3 jaar een babybedje worden geplaatst ad € 10,- per nacht.
Extra bed: een extra bed kan alleen op de Grote kamer, tegen een vergoeding van € 35,- per nacht inclusief ontbijt, op aanvraag worden bijgezet.

Huisdieren

Huisdieren zijn in ons hotel niet toegestaan.

Gratis annuleren tot 24 uur voor de dag van aankomst bij standaard reserveringen

U kunt bij een individuele standaard B&B en Bed Only kamerreservering tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren, dus tot en met 2 dagen voor aankomstdatum. Deze voorwaarden zijn gelijk aan Booking.com, Expedia, Hotels.com etc.
Bij te laat annuleren of bij het niet komen, wordt de eerste dag van de boeking in rekening gebracht.

Non-Refundable reserveringen kunnen niet geannuleerd of gewijzigd worden.

Groepsreservering

Bij een groepsreservering (4 kamers en meer) gelden er afwijkende reserverings- & annuleringsvoorwaarden. 
Ons B&B Hotel is niet speciaal geschikt voor groepen.
Voor reserveringen vanaf 4 kamers vragen wij een aanbetaling van 30 % van het gereserveerde bedrag.
Annuleringsvoorwaarden groepen:
• Tussen 7 en 0 dagen voor aankomst: 100%
• Tussen 21 en 8 dagen voor aankomst: 50%
• Meer dan 3 weken voor aankomst: € 25,- 

Uniforme Voorwaarden Horeca Nederland

Op alle reservering zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca Nederland van toepassing, zoals gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te ’s Gravenhage.

Bekijk onze allermooiste kamers

*** Gratis annuleren tot 24 uur voor de dag van aankomst ***

Boek direct via B&B Hotel Malts voor de beste service en de laagste prijsgarantie!