Alleen het allerbeste...

Hotel, Service & Omgeving

Bekijk beschikbaarheid

Alleen het allerbeste...

Hotel informatie

Bekijk beschikbaarheid

Een onvergetelijke hotelovernachting in Haarlem begint met een reservering bij B&B Hotel Malts!

Het gebouw waarin Hotel Malts is gevestigd, dateert uit het begin van de 20ste eeuw en heeft een klassieke statige uitstraling met grote monumentale ramen en hoge plafonds. Alle kamers hebben een eigen indeling en karakter en zijn ingericht als 2 persoons kamer. De grote kamers zijn uit te breiden naar 3 personen. 

Op verzoek kunnen wij de bedden van elkaar schuiven als 2 aparte bedden/twin bed. 

Onze kamers zijn van alle gemakken voorzien

De verzorgde kamers zijn bij Hotel Malts voorzien van eigen frisse badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. In alle kamers is een föhn en een kast met kledinghangers aanwezig. Er zijn voldoende stopcontacten, zowel bij het bed als in de badkamer. 

Alle kamers zijn uitgerust met een flatscreen televisie, radio en gratis toegang tot uitstekend draadloos internet/WiFi . Onze kamers beschikken over een ventilator, centrale verwarming en in de badkamer zorgt vloerverwarming voor een aangename bijkomstigheid! In alle kamers kan een raam open voor frisse lucht.

Grote kamers en terraskamer

Onze grote kamers lenen zich uitstekend voor een langer verblijf. De grote kamers zijn uitgerust met een gezellige zitgelegenheid met comfortabele bank. Deze kamers zijn voorzien van een kluisje, handig om waardevolle spullen in op te bergen. Daarnaast heeft Malts Hotel als kers op de taart een prachtige terraskamer met gemeubileerd buitenterras (3x4m).

Housekeeping

Er is een dagelijkse Housekeeping service. Wij verzorgen het bedlinnen & handdoeken en in de badkamer handzeep en shampoo/showergel.  

 

 

 

Hotel Malts
Hotelkamer-Malts-Haarlem

Bekijk onze allermooiste kamers

*** gratis annulering tot en met de dag voor aankomst ***

Groene energie

Hotel Malts is een duurzaam hotel. Wij zijn duurzaam ingesteld en hebben o.a. het dak voorzien van 60 zonnepanelen die energie opleveren voor het draaien van ons hotel. Tevens scheiden wij ons afval zo veel mogelijk.

Handig om te weten

De hotelkamers (het gehele hotel) bevinden zich op de eerste en tweede verdieping van het gebouw. Wij hebben geen lift, dus het is belangrijk dat onze gasten trappen kunnen lopen, maar uiteraard assisteren wij graag met uw bagage de trap op en weer af!

Boek direct via B&B Hotel Malts voor de beste service en de laagste prijsgarantie!

Kijk gerust verder op onze website voor meer informatie en maak een veilige online boeking met de beste prijsgarantie via de knop boek direct.

Voor vragen over onze kamers kunt u contact opnemen via ons contactformulier op onze pagina contact. Liever direct mailen? Dat kan naar info@maltshotel.nl of bel ons op 023-5512385

Wij verwelkomen u graag in ons B&B hotel in Haarlem!

Hotelkamer-Malts-Haarlem