Ons hotel is coronaproof

Corona maatregelen

Bekijk beschikbaarheid

ons hotel is coronaproof

Corona maatregelen

Bekijk beschikbaarheid

B&B Hotel Malts & Corona

B&B Hotel Malts & Corona
U bent  nog steeds van harte welkom voor een verantwoord verblijf. 

Wij doen onze uiterste best om uw en onze veiligheid te waarborgen. In ons kleinschalig hotel, komen sowieso geen grote groepen mensen bij elkaar. Wij hebben onze medewerkers en leveranciers instructies gegeven om de hygiëne instructiemaatregelen van het RIVM te volgen en fysiek contact waar mogelijk te voorkomen. Wij reinigen en desinfecteren alle ruimtes regelmatig met extra aandacht voor contactpunten zoals deurkrukken, lichtschakelaars en trapleuningen. Het contact wordt beperkt, maar onze gastvrijheid blijft!

Het ontbijt wordt op een aangepaste veilige manier geserveerd in de ontbijtruimte. Wij hebben hiervoor schermen tussen de tafels geplaatst waardoor de 1,5 meter afstand zoveel mogelijk wordt gewaarborgd. Houd er bij het ontbijt rekening mee dat we mogelijk werken met shifts of tijdens verdere restricties ontbijt op de kamer.

De restaurants zijn helaas even niet regulier geopend, (wij serveren zelf geen diner) maar voor het diner zijn er in de buurt diverse restaurants waar u een Take Away maaltijd kunt afhalen, die u vervolgens Coronaproof in onze ontbijtruimte kunt nuttigen. Hier is ook een honestybar met diverse gekoelde drankjes (wijn, Jopen bier en frisdranken) en ook gratis koffie en thee de gehele dag te pakken.

We delen graag onze tips met u voor de Take Away restaurants o.a. Miyagi & Jones Asian Streetfood (onder het hotel), Bistro Bar Indonesia (tegenover hotel), Golden Bull (Premium Steak) 2 minuten de Zijlstraat in. Restaurant Diga (Italiaans) en restaurant Table 24 (o.a. box met verschillende luxe hapjes).  Vaak kun je bij de restaurants online bestellen/betalen en bezorgen ze bij het hotel of je kunt het afhalen. Tevens een Albert Heijn op 200 meter van het hotel. Op zaterdag de weekendmarkt op de Grote Markt. Ook leuk een Culinaire Take Away Wandeling door Haarlem.

De meeste winkels zijn wel weer geopend, (eventueel op afspraak)

De meeste musea en toeristische attracties werken met online tickets en tijdslots. 
Ook hier geldt een verminderde capaciteit, dus boek op tijd!

Wij vragen u de hygiëne-instructies op te volgen: 

  • Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en personeel en was regelmatig uw handen.
  • Bij enige vorm van ziekteverschijnselen bij u of één van uw gezinsleden vragen wij u om dan toch liever thuis te blijven!

Bij voorbaat dank, blijf gezond en graag tot snel!
Henk & Annemarie

Bekijk onze allermooiste kamers

*** gratis annulering tot en met de dag voor aankomst ***

Boek direct via B&B Hotel Malts voor de beste service en de laagste prijsgarantie!